Cautare

988 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 17 30" (8.41 secunde)
Guvernul care este (expresia asta ar trebui sa faca inconjurul lumii, sa devina salut… intergalactic) are ministri unu si unu, care se reunesc cica sub acelasi nume - Tariceanu -, dar formeaza tabara lui Basescu si tabara "sa traiti, am inteles, ati batut palma cu noi, v-am dat postul”.
Sau Ralu Filip, cu sarmul lui TV de cenzor necrutator (si nu prea, cand e cazul) al TV-urilor si al radiourilor patriei.
Nici nu stiu daca ar trebui invinuiti, pe linga salarii mai sint si povestile, elevii de liceu cu care am vorbit au o gramada, toate cunostintele lor sint afara si ba sint mecanici la formula unu, ba sint sefi de hotel sau vreun manager mai mic.
Se spune, neoficial, si caa pedistii au invocat chiar renegocierea protocolului Aliantei, promitind participarea pe liste comune la alegeri si impunerea raportului de "unu la unu" pe viitoarele liste parlamentare.
Presedintele ardelenilor a vorbit si despre problemele ce il implica pe fostul goalkeeper al ardelenilor, Giedrius Arlauskis si l-a acuzat pe acesta ca a prezentat niste informatii false.
Schimbaram fo trei presedinti, unu' fiind apropiat al lu' matele, Ion Iliescu, altu', Emil Constantinescu, propovaduia marxism-leninismul ori socialismul stiintific, dracu' sa le ia, ca cine le mai stie acu', in capitalism, iar ultimu', Basescu-marinaru', cica avea discutii private cu baiatii lu' matale cu ochi albastri prin voiajele lui peste mari si tari.
Unu, doi, trei si... ... unu, doi, trei... ah! Ce ameteala, ce aer ciudat - probabil pentru ca lipsesc betoanele si blocurile inalte de la capitala -, ce miros (aoleu, e de la o vaca!
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Insotit de sotia sa Dana la Galati, Nastase le-a promis alegatorilor ca va urma exemplul tatalui sau de a lupta pentru binele Romaniei l O expozitie de afise care trateaza, ca o parodie, afisele si mesajele electorale ale partidelor politice a fost vernisata la Casa de Cultura a municipiului Deva.
Mircia Muntean, primarul municipiului Deva, a explicat ca reprezentantii ligii au discutat cu premierul aceasta problema, iar Tariceanu s-a declarat de acord.
31 de senatori si deputati, membri ai PNL si ai PD din opt judete, s-au constituit intr-un grup de lobby pentru sustinerea proiectului de realizare a Autostrazii Bucuresti-Nadlac de pe Coridorul 4 Paneuropean, a anuntat ieri la Deva senatorul liberal Viorel Arion.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta, lider al TSD, a declarat sambata la Deva, la Conferinta Judeteana de alegeri a organizatiei judetene a PSD Hunedoara, ca are informatii de la colegii de partid potrivit carora la Congresul PSD se pregateste influentarea votului.
Faptul ca relatiile romano-chineze sunt excelente este dovedit de cresterea cu 30% a exporturilor romanesti in China in primele noua luni ale acestui an, a subliniat premierul Ponta.
Noii primari ai municipiilor resedinta de judet Potrivit rezultatelor provizorii, PNL a castigat 11 municipii resedinta de judet (14 daca punem la socoteala si independentii sustinuti mai mult sau mai putin fatis de liberali), PSD a obtinut 10 municipii resedinta de judet (plus Bucuresti, cu toate cele 6 sectoare), UDMR a obtinut 3 victorii, PRSo a castigat in Deva, iar UNPR la Baia Mare.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Oficialii formatiei FC Olt Slatina au inceput sa intareasca linia mediana, ieri fiind cooptat in lotul lui Dan Oprescu si mijlocasul dreapta Iosif Melcea, de la Muresul Deva, formatie pentru care a marcat de trei ori in turul campionatului.
De asemenea, este prevazuta construirea de drumuri cu patru benzi din Oradea spre Satu Mare si din Oradea spre Deva prin Beius", a precizat deputatul UDMR Bihor.
Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
google-analytics.com